קייטרינג אסאדו המלצות

המילה אסאדו באה לחדד בפנינו שני עניינים עיקריים. האחד זה סוג הבשר והשני זו שיטת הצלייה. מדובר בצלעות בקר שחתוכות בצורה רוחבית ועל ידי כך ניתן לצלות אותן באופן כזה שנותן לשומן מקום ליפול והבשר מגיע לרכות נפלאה בצלייה עצמה. השף גבי מסיקה, השף והבעלים של קייטרינג הד שף, ריכז עבורכם את כל הדגשים למי שמחפש קייטרינג אסאדו המלצות וצריך לבחור חברת קייטרינג לאירועים שמספקת קייטרינג אסאדו ויכולה להבטיח ביצוע מרשים וטעים של בשר האסאדו באירוע.

קייטרינג אסאדו לאירוע – משמין או שרק טעים?

מדובר בבשר שהוא אכן שומני מאוד וגם הצלייה הרוחבית שלו לא מבטלת את כל השומן שנמצא בו. הוא עדיין יהיה שומני וזה כל הקסם של האסאדו. הוא לא מסוג הבשרים שנאכל כל יום אבל הוא בהחלט סוג הבשר שכדאי להתפנק עליו באירוע. האוכלוסייה הישראלית מאוד אוהבת בשר אסאדו, גם בגלל הניחוח הדרום אמריקאי שלו וגם בגלל שהוא פשוט טעים מאוד. ניתן לבשל את בשר האסאדו גם בתבשיל קדירה חורפי, אך לרוב הוא מוגש כבשר צלוי על הגריל או על האש, כאשר הוא מטובל במתכון הדרום אמריקאי הייחודי לו מבחינת הטעמים. אין ספק שהזמנת אסאדו כשר לאירוע זו תמיד בחירה מוצלחת שרוב הסיכויים תהפוך לחוויה מהנה עבור האורחים.

טכניקות ושילובי טעמים אותנטיים

גבי, השף והבעלים של חברת הקייטרינג “הד שף”, מספר – “במהלך שנות העבודה שלי עם בשר האסאדו אספתי טכניקות שונות ושילובי טעמים אותנטיים משפים דרום אמריקאים והמתכון שלי עולה על כל דמיון וללא ספק, בשילוב עם מנות נכונות ומבחר בשרים נוסף, מדובר פה בחגיגת בשרים דרום אמריקאית ייחודית. אם כבר חשבתם על הכיוון של הזמנת קייטרינג בשרי לאירוע ואופי האירוע שלכם קטן וביתי, אין ספק שקייטרינג לאירוע קטן בבית זו הזדמנות מושלמת לחגיגת אסאדו ובשרים על האש”

הכנה מקדימה לקבלת תוצאה מרשימה

גבי מוסיף ומסביר – “ישנן כל מיני שיטות לבישול המקדים של האסאדו, יש שנוהגים בכפרים בדרום אמריקה לבשל אותו על גחלים בתוך בור באדמה וכך להקנות לו את הטעם המעושן, יש שנוהגים להשרות אותו ברוטב מיוחד וכך הוא סופג את הטעמים – אנחנו משלבים את כל האלמנטים יחד, אך מאחר ובאירוע שלכם לא נחפור בורות באדמה ונעשן את המתחם כולו, אנחנו מביאים את הבשר לתוצאה הרצויה כבר מבעוד מועד וכל מה שנשאר לנו לעשות באירוע זה תהליך הצלייה, שהופך להצגה של ממש אל מול קהל האורחים.”

אסאדו – בשר שישראלים אוהבים

כששאלנו את השף גבי מסיקה מה כל כך מיוחד בקונספט של קייטרינג אסאדו ומדוע השירות הזה הפך לכל כך פופולארי ומבוקש בקרב הקהל הישראלי? הוא ענה כך – “האסאדו הוא אטרקציה גם בפה וגם בעין – וזו הסיבה שהישראלים אוהבים אותו. פשוט יש לו את זה.. הוא עממי, נגיש, טעים, הוא פשוט יודע להסתכל לנו בגובה העיניים ולספק את הסחורה.”

  • למידע ופרטים נוספים על הזמנת קייטרינג אסאדו לאירוע, לחצו כאן – קייטרינג אסאדו
  • למידע ופרטים על הזמנת שירותי קייטרינג בשרי לאירועים, לחצו כאן – קייטרינג בשרי
  • לקבלת מידע אודות הזמנת מגשי אירוח בשרי לאירוע קטן, לחצו כאן – מגשי אירוח בשרי
  • להמלצות על הזמנת קייטרינג בשרי לאירועים קטנים, לחצו כאן – קייטרינג בשרי לאירוע קטן
  • לקבלת המלצות על הזמנת קייטרינג בשרי כשר לאירועים, לחצו כאן – קייטרינג בשרי כשר
  • למידע אודות מבצעים חמים בהזמנת קייטרינג לאירוע, לחצו כאן – מבצעים

לסיכום..

אם אתם רוצים חגיגת בשרים דרום אמריקאית שיודעת לדבר עברית – הזמנת קייטרינג אסאדו לאירועים קטנים יהיה הפיתרון הנכון בשבילכם. כמובן שאחרי שנשב ונבין את אופי האירוע, נוכל להשלים גם את בחירת יתר הבשרים, התוספות וכו’ כשמבחר המנות שיוגשו לאורחים שלכם יהיה מספיק גדול ומגוון שניתן מענה אפילו לאותו אדם צמחוני שיגיע לאירוע. כי אצלנו גם פטריית פורטבלו יכולה בקלות להרגיש כמו בשר אסאדו משובח. רק צריך לדבר אליה בשפה הנכונה…