קייטרינג לאירועים עסקיים….

קייטרינג לאירועים עסקיים

קייטרינג לאירועים עסקיים מחויב לעמוד בעיקר בסטנדרט איכות קפדני, משום שהאנשים שבאים לאירוע הם אנשי מקצוע שגם יידעו להעריך איכות ולחלופין, לזהות מתי האירוע אינו עומד בסטנדרטים הנאותים. ההיכרות הקרובה של אנשי עסקים עם אירועים דומים בארץ ובחו"ל יוצרת אצלם רף גבוה בו מצופה שתעמדו, שבסופו של דבר תעיד בעיקר על המארח ועל הרושם שהוא יוצר. כיוון שכך, מומלץ בעת תכנון האירוע להשקיע זמן מה בבחירת כל המרכיבים, תוך התעכבות על הפרטים הקטנים ביותר, החל ממיקום האירוע, שעת האירוע, וכמובן האוכל שיוגש בו וצורת ההגשה. כל חברה במגזר העסקי רוצה לספק לאורחים באירוע שלה את המענה הכי טוב שניתן, זאת מאחר והאוכל הוא מרכיב חשוב שלפיו אנשים קובעים את הרמה והאיכות של כל יתר הדברים באירוע – ויתרה מכך, לפי האוכל הם גם יקבעו את החשיבה שלהם בנוגע לחברה שמפיקה את האירוע.

אמנם ברוב המקרים של הזמנת קייטרינג לאירועים עסקיים יהיה מדובר באירוע לעובדי החברה, אך דבר זה לא אומר שאין משמעות לרושם שייווצר, להיפך, אם העובדים יקבלו את הרושם הנכון הם יבינו שהם עובדים בחברה איכותית שמשקיעה בהם את הטוב ביותר ודבר זה יוביל אותם להשקיע את הטוב ביותר במהלך עבודתם עבור החברה.

בחרו את סוג האירוע שלכם:

למה לבחור בקייטרינג הד שף?

את הקייטרינג הקים השף גבי מסיקה, כבר בשנת 1993, כדי לספק מענה איכותי ומוקפד שמאפשר שירותי קייטרינג לאירועים עסקיים בתקציב ממוצע שמוגדר מראש עבור האירוע. לאחר שנים של ניסיון בעבודה בתחום המסעדנות ותחום המלונאות, השף גבי מסיקה למד לשלב את יכולות התפעול הלוגיסטי בהסעדה לכמות גדולה של אנשים כפי שמצוי בתחום המלונאות, יחד עם הגשת אוכל מוקפד ואיכותי המשלב סגנונות וטעמים מיוחדים כפי שמצוי בתחום המסעדנות, ומתוך השילוב של שני פרמטרים אלו הוא יצר חברת קייטרינג שיודעת לספק מענה איכותי ומרשים עבור אירוע עסקי – במחיר מעולה. יש לנו את כל מה שנדרש כדי לספק לכם שירותי קייטרינג לאירוע עסקי באיכות בלתי מתפשרת שתאפשר חוויה מיוחדת לבאי האירוע שלכם, שנים של ניסיון ואלפי לקוחות מרוצים במגזר העסקי יעידו שחברת קייטרינג הד שף היא החברה המובילה ביותר בתחום עבור אירועים עסקיים.

לקבלת מידע בנוגע להזמנת קייטרינג לאירועים עסקיים,
חייגו : 072-3926778

מענה איכותי לאירוע עסקי

כדי לספק מענה נכון עבור אירוע עסקי חייבים לקחת המון פרמטרים בחשבון, כבר במהלך שלב התכנון של הפקת האירוע. אמנם הנציג של החברה יידע לומר לחברת הקייטרינג את הסגנון הכללי שיהיה מועדף על באי האירוע, אך גם אם ננסה לרדת לפרטים הכי קטנים לא נוכל לקלוע לכל המרכיבים שנדרשים לכל אחד ואחת מהעובדים שמגיעים לאירוע. חברת קייטרינג לאירועים עסקיים צריכה לדעת לייצר תפריט אירוע מגוון וכללי, שיציע מנות גם עבור טבעוניים וצמחוניים, גם עבור אלו שבדיוק התחילו דיאטה, וגם עבור מגזרים שונים ובעלי טעמים שונים. מעבר לבחירת תפריט מקצועי ומגוון, הדבר החשוב שבזכותו כל אירוע עסקי יכול להפוך להצלחה גדולה – זו היכולת הלוגיסטית של חברת הקייטרינג, לתפעל את האירוע בצורה מדויקת ולעמוד בזמנים שנקבעו לכל אחד משלבי האירוע בעת התכנון של הפקת האירוע.

יש לכם שאלות נוספות?

שלחו לנו את הפרטים ונחזור אליכם

אופי האירוע בהתאם לאופי האוכל..

ידוע לכל כי אופי האירוע מכתיב גם את אופי הקייטרינג. אם מדובר באירוע שהוא מעין מינגלינג עסקי שבו אתם מסתובבים בין האורחים שלכם, אין ספק שדוכני מזון או מגשי אירוח יהיו הבחירה המתאימה ובוודאי יותר מהגשת האוכל לשולחנות. ואילו אם האירוע העסקי שלכם כולל נאומים, פרזנטציה והשקה מכובדת או כל אירוע אחר שבמסגרתו גם יושבים ליד השולחנות במשך שעות, לדוגמה אירוע כנס מקצועי או טקס רשמי של החברה כגון החלפת מנכ"ל וכדומה, שירותי הקייטרינג יכולים לכלול מזנוני בופה של אוכל קל לפתיחה, כדי לאפשר לאורחים נשנושים קלים שכבר יהיו על השולחנות במהלך הזמן של הנאומים והתוכן הרשמי של האירוע. אמנם אפשרות זו תספק לאורחים מענה עבור הזמן שבו מועבר התוכן המקצועי על הבמה באירוע, אך לא תמיד הגורמים הרשמיים מצד החברה ירצו שיהיו נשנושים על השולחנות בזמן העברת התוכן ויעדיפו לדאוג להפסקות מסודרות של נשנושים קלים כדי שבזמן הנאומים כולם יהיו בריכוז מלא כלפי התוכן המקצועי שמועבר.

אירוע עסקי בהתאמה אישית

באיזה פורמט שתבחרו עבור האירוע שלכם, נדרשת מיומנות תפעולית של חברת קייטרינג מקצועית, כדי שהצרכים שנדרשים עבור האירוע שלכם יוכלו להתממש בזמן אמת במהלך האירוע ולא יהיו רק כרצון בלתי ממומש שגובש בזמן תכנון האירוע אך במהלך האירוע בפועל אין הדבר מצליח להתקיים. הזמנת קייטרינג לאירועים עסקיים צריכה לדעת לספק מיומנות מקצועית רבה, בכמה וכמה פרמטרים שונים. השולחנות חייבים להיות מסודרים בצורה אלגנטית יוקרתית, האלמנטים של העיצוב וכלי ההגשה צריכים להתאים לאופי האירוע ולאווירה שתרצו לשדר לאורחים, ומעבר למזון שמוגש לאורחים צריך גם לדאוג לפינת קפה ובר שתייה, למנהל אירוע שיידע לספק מענה לכל צורך שעולה בזמן אמת, וכמובן – לתפעול מקצועי ומוקפד שמאפשר לכל מרכיבי האירוע להתחבר יחד לכדי מקשה אחת שמרגישה כחוויה אורגנית ושלמה שלא חסר בה דבר.

רף גבוה שרק ממשיך לעלות!

תרבות האירוח העסקי בישראל עלתה מדרגה כבר לפני שנים, ולכן כל אירוע עסקי שנערך היום נבחן בסטנדרטים גבוהים במיוחד, הסטנדרט שכולל כמובן גם את הקייטרינג שיוגש באירוע, שהוא אחד המרכיבים החשובים בכל סוג אירוע שהוא. למרות שסביר להניח שגם אתם, המארחים, הייתם באירוע עסקי אחד או שניים בחייכם, וייתכן שיש לכם מגוון רעיונות מעולים להפקת האירוע שלכם, מומלץ בחום להקשיב לניסיונם העשיר של צוות חברת ההסעדה כדי לקבל מושג נוסף מה נכון ומה עדיף לכם. כך תהיו בטוחים שגם לא חרגתם בתקציב יותר מדי, גם דאגתם להתאים את שירותי ההסעדה לאופי האירוע וקהל היעד, ולא פחות חשוב מכך תוכלו תהיו בטוחים שהאורחים שלכם ייצאו מהאירוע שלכם מרוצים על בטן מלאה.

מכניסים חדשנות קולינרית באירועים עסקיים

מחפשים שינוי? קייטרינג לאירועים עסקיים במובן המודרני לא מסתפק רק בטעמים מוכרים. היום, חברות קייטרינג מובילות כדוגמת קייטרינג הד שף משלבות חדשנות קולינרית כדי להרשים את האורחים באירועים עסקיים. למשל, שימוש בטכניקות כמו בישול מולקולרי או הגשה בכלים לא שגרתיים יכול להפוך ארוחה עסקית לחוויה בלתי נשכחת.

חשוב לזכור שחדשנות לא חייבת להיות מסובכת. לפעמים, שילוב של מרכיבים מפתיעים או הגשה יצירתית של מאכלים שכולנו מכירים, יכולים ליצור אפקט מרשים להפליא. למשל, הגשת מנה קלאסית כמו חומוס בצורה חדשנית, בכלים מיוחדים או בשילוב עם קישוטים אכילים, יכולה לעורר עניין רב. כאשר מתכננים קייטרינג לאירוע חברה, שילוב של חדשנות קולינרית יכול לשקף את רוח החדשנות של החברה שלכם. זה יכול להיות הזדמנות מצוינת להדגיש ערכים כמו יצירתיות וחשיבה מחוץ לקופסה, שהם חשובים בעולם העסקי ונותנים הרבה מוטיבציה לעובדים

התאמת התפריט לתרבות הארגונית

באירועים עסקיים רצוי שהקייטרינג ינסה להביע בדרך כזאת או אחרת את התרבות הארגונית של החברה באירוע. אם החברה, למשל, ממותגת כבעלת ערכים של קיימות או חיים בריאים, הקייטרינג יכול לשלב כלול מנות אורגניות או קייטרינג חלבי, על בסיס תוצרת ישראלית. זה לא רק טעים, אלא גם מעביר מסר חזק על ערכי החברה.

מעניין לציין שלפעמים התאמת התפריט יכולה להיות הזדמנות לגיבוש, לכידות או חיבור עם לקוחות מהעולם. למשל אם החברה שלכם פועלת גם בחו"ל, אפשר לשלב מנות מהמטבחים של אותן מדינות. זה יכול ליצור אווירה מיוחדת ובעלת חיבור ללקוחות החברה.

כמו כן חשוב לזכור שהתאמת התפריט לתרבות הארגונית שלכם לא מסתכמת רק בסוג האוכל והטעמים אלא גם באופן ההגשה. למשל חברה שמעודדת עבודת צוות יכולה לבחור בסגנון הגשה של בופה, כאשר כל העובדים מתכנסים ומתגבשים סביב עמדות ההגשה.

תכנון תפריט מאוזן ומגוון

בתכנון קייטרינג לאירועים פרטיים או עסקיים, חשוב לזכור שהתפריט צריך לספק מענה למגוון רחב אנשים ולא כולם אוהבים אותו דבר. אירוע עסקי מוצלח יכול לכלול מנות לצמחונים, טבעונים, ולאנשים עם העדפות אחרות. בשנים האחרונות, הרבה אנשי עסקים מתנסים בדיאטות מיוחדות, מה שהופך את הגיוון בתפריט לנדרש מאי פעם.

אגב, איזון בתפריט אינו רק עניין של בריאות, אלא גם של טעם וחוויה. שילוב נכון של מנות קלילות לצד מנות משביעות, מאכלים חמים לצד מנות קרות יכול להפוך את הארוחה למאוזנת וטעימה באופן מרתק. חברות קייטרינג מובילות יודעות שהסוד טמון לא רק במה שמגישים, אלא גם בסדר ההגשה ובאופן שבו המנות משתלבות זו בזו.

לסיום, חשוב לשים לב שתכנון תפריט מאוזן יבוא בשילוב להתאמה עם לאופי האירוע. למשל, באירוע עסקי ארוך כמו כנס או יום עיון, כדאי לתכנן ארוחה קלה יותר בבוקר או בצהריים, וארוחה מרכזית או מפנקת יותר בהמשך ולקראת סיום האירוע העסקי.

    התקשרו עכשיו
    דילוג לתוכן