חשיבות הטריות בשירותי קייטרינג
אין ספק שכאשר עומדים לבחור קייטרינג, שמים דגש על סגנון, מבחר, עלות ורזומה, אך כאשר עומדים לסגור קייטרינג, יש פרמטר משמעותי שדורש תשומת לב מלאה, והוא טריות ואיכות חומרי הגלם. טריות תמיד חשובה. בין אם מדובר באירוע גדול או קטן, ובין אם מדובר באירוע חלבי או בשרי. אולי לא כל האורחים שלכם אניני טעם, אך היו בטוחים שכל האורחים יודעים להעריך טריות. מספיק שאורח יבחין בטעם לוואי, בעגבנייה רכה יתר על המידה, או בחסה שידעה ימים יפים יותר, כדי שהוא יסיק שהרמה של האירוע ירודה. כאשר בוחרים קייטרינג, הכרחי לבחון את איכות חומרי הגלם, ופה נעניק מספר כלים מסייעים – מתחילים!
טריות – הקפדה חסרת פשרות
קייטרינג הד שף הוא הרבה דברים. מדובר בקייטרינג איכותי, מנוסה (פועל למעלה מ – 25 שנה), שמנוהל ע"י שף ותיק ומוערך, שמתמחה הן במטבח החלבי והן במטבח הבשרי, שמקפיד על תקשורת חכמה מאחורי הקלעים, ששואף להתאים את עצמו לדינאמיות של האירוע, שמותאם לאירועי שטח ולאירועים גדולים וקטנים, ואף מדובר בקייטרינג שמתמחה בנישה של מגשי אירוח. עם זאת, לפני ואחרי הכול קייטרינג הד שף מאמין באיכות, וכאן ראשית כל מדובר בהקפדה חסרת פשרות בכל מה שנוגע לטריות ואיכות חומרי הגלם.
מוזמנים לקבל הצצה למטבח שלנו
כיצד טריות חומרי הגלם באה לידי ביטוי אצלנו בקייטרינג הד שף? בין היתר אצלנו ניקיון אינו רק למראית עין, אלא חלק מהליך העבודה השוטף. כל בישול, קיצוץ ואפייה מתחיל אצלנו עם מטבח נקי ללא רבב, כלים שטופים ומעבר מוקפד על איכות הירקות. נוסף לכך, מראש מוגדר מי רשאי להיכנס אל חדר ההכנות, וגם אז עליו להצטייד בכפפות וליישר קו עם נהלי היגיינה מוקפדים. גם אתם מבקשים את הטוב ביותר עבור האורחים שלכם, מחפשים אוכל טעים, שירות אדיב, ייעוץ מקצועי, ומענה מלא מכל הלב? מוזמנים לקבוע פגישה עם קייטרינג הד שף. מוזמנים להגיע ולהתרשם. להגיע לאירועים שלנו, לבחון טעמים ולשים לב שכל עלה, ירק ומוצר גלם נבחר בקפידה, מתוך אמונה שלמה שאיכות וטריות מהווים נקודת מפתח חשובה.
טריות – הרבה ומעבר לתחושה וטעם
אם נעצור לחשוב לעומק מהי טריות, נמצא שמדובר בהרבה ומעבר לעלי חסה רעננים ולעגבנייה אדמדמה שמציעה בשלות עסיסית. טריות מורגשת בהתפצחות הירק בפה, בניחוח טבעי, בצבעים עזים של ירקות, בהרמוניה שמתקבלת מהטקסטורה המדהימה של סך המרכיבים וממראה כולל ששובה את העין.
חשובה לכם הטריות? גם לנו ואף לא פחות!
ניתן להגיש את אותה מנה בדיוק, רק שפעם אחת היא תהיה עשויה ממרכיבים סוג ב' ופעם שנייה ממרכיבים סוג א'. רוצים לנחש האם יהיה קל לשים לב להבדל? היו בטוחים שבכול הנוגע לטריות, אין מקום למשחקים. לא רק שהאורחים מרגישים, אלא גם אנחנו כחברת קייטרינג מובילה בתחום מבינים שמספיקה רק פעם אחת שבה מגישים ירק שאינו מספיק טרי, כדי שיתחיל כדור שלג שייפגע בצורה קשה במוניטין העסקי. מה אנו מנסים לומר? שמעבר לעובדה שאנחנו מאמינים בטריות ובאיכות גבוהה של חומרי גלם, מתוך כבוד לאורחים שלכם ואליכם הלקוחות, אנחנו לא לוקחים סיכון שהמוניטין המכובד שלנו ייפגע. כל זאת מוביל לכך שניתן לומר בפה מלא שטריות מדהימה לצד איכות חומרי גלם חסרת פשרות ללק ספק מהווה אינטרס דו צדדי
הנה כמה דרכים לבדוק את טריות חומרי הגלם
אין ספק שכאשר אנשים מגיעים לערב טעימות, יוגשו להם מנות שהוכנו בהקפדה יתרה. כלומר אם מבקשים לבחון את איכות חומרי הגלם וטריות הירקות והפירות, קשה לקבל מידע אמין רק בהתבסס על ערב טעימות. תוהים כיצד בכל זאת אפשרי לבחון את הדברים? הכנו עבורכם 2 אופציות מובילות:
- מגיעים לאירוע של לקוחות אחרים – לעומת אירוע טעימות שעבורו מכינים כמות קטנה בהקפדה יתרה, כאשר מגיעים לאירוע של לקוחות אחרים, ניתן לבחון את הדברים באופן שמשקף מציאות. מה אם כן נדרש לעשות? לבקש מבעלי הקייטרינג להגיע לבחון אירוע בפעולה. מדובר בנוהל נהוג, כך שאין צורך לחוש מבוכה. בעת האירוע אל תתמקדו במנות עצמן, אלא באופי הגשתן. תשימו לב לטריות ואיכות חומרי הגלם, לאדיבות של סך הצוות, לכמות המזון שמוגשת, לניקיון של כלי האוכל, כלי ההגשה ועמדות הבופה, וכמובן שגם מומלץ לטעום מהסלטים – לוודא שהם טריים.
- תשאלו – אל תתביישו לשאול מהיכן רוכשים ירקות ופירות, מהו נוהל בחינת הטריות, מה עושים אם מגלים שהסחורה פגומה, מהם נהלי ההיגיינה במהלך העבודה, כיצד מאחסנים ירקות ופירות, מי אחראי על הניקיון וכדומה. אומנם תמיד ניתן לשקר, אך רוב הסיכויים שתרגישו בכך. ניתן ללמוד לא מעט מאופי ההתנסחות.
הרזומה לא משקר
שנסכם? על הרבה דברים ניתן להתפשר, אך לא על טריות ואיכות חומרי הגלם. אנחנו בהד שף לא מעגלים פינות – מוזמנים לשאול לקוחות.