8 טיפים לקייטרינג איכותי

כאשר עומדים לבחור חברת קייטרינג מתרוצצות לא מעט שאלות. אנשים מבקשים שהאורחים ייצאו מרוצים, שלא ייחסר אוכל, שהאוכל יענה לצרכים של כל האורחים, שהאוכל יהיה מיוחד וטעים, שהאוכל יוגש במידה ובטמפרטורה הנכונה, שהשירות יהיה אדיב, שסך השירותים מסביב יהיו מתואמים, שהתאריך הרצוי יהיה פנוי וכדומה. מכאן שאם גם אתם עומדים לקראת בחירת שירותי קייטרינג, חשוב ביותר שתהיו מודעים ל8 טיפים חשובים – מתחילים:

  • מענה ממוקד צורך
    לפני שבוחרים שירותי קייטרינג יש לבחון אלו צרכים קיצוניים קיימים. כך למשל יש לבחון האם יש אורחים שחשובה להם כשרות מסוימת, האם קיימים אורחים טבעוניים (או פשוט צמחוניים), האם חלק מהמוזמנים הם ילדים קטנים (שכידוע לא אוכלים כל דבר), האם יש למישהו מהאורחים רגישות כלשהי למזון וכדומה. בהתאם לסך הצרכים נדרשים לבצע התאמה.
  • התאמה לסגנון הרצוי
    כידוע לכל יש קייטרינג חלבי ויש קייטרינג בשרי, אך יחד עם זאת לא כל קייטרינג יודע להכין את סוג האוכל הרצוי, גם אם מדובר בקייטרינג חלבי או בשרי. מכאן שראשית יש להבין לאן מכוונים, מה מעדיפים ובמה רוצים להרשים את האורחים. בהתאם לתשובות רצוי לוודא שהקייטרינג המועדף אכן מתמחה בנישה הקולינארית.
  • גמישות
    בהנחה ואתם מסוג האנשים שאוהבים לשלוט על סך המרכיבים שקיימים במנה, רצוי לוודא שחברת הקייטרינג שעומדים לסגור עמה מאפשרת גמישות מבחינת רכיבי המנה ואופן ההגשה.
  • בחינת שירותים משלימים
    קחו בחשבון שלא כל חברת קייטרינג מגיעה ביחד עם כלי אוכל, שולחנות, כיסאות וצוות מלצרים, ועל כן מראש יש להבין מה רצוי ובמקביל מה מעניקה כל חברת קייטרינג.
  • תמחור
    לרוב המחירים של חברות הקייטרינג די זהים, אך תמיד קיימות חברות שנחשבות יקרות ותמיד קיימים סעיפים שמתחבאים מאחורי הצעת המחיר. מכאן שיש להשוות וכמובן להבין היטב מה בדיוק כוללת העסקה.
  • צוות קבוע
    אחת הדרכים לבחון איכות היא לוודא שמדובר בצוות עובדים קבוע. הן ברמת צוות המטבח והן ברמת צוות המלצרים. מכאן שאין להתבייש, אלא פשוט לשאול ואף לבקש לדבר עם הצוות עצמו.
  • שמירה על ההנחיות
    כיום כאשר כולנו נדרשים להתמודד עם נגיף הקורונה, ראוי לוודא שחברת הקייטרינג שאליה פונים אכן עושה כל שביכולתה כדי לשמור על כולנו בריאים. מה זה אומר? שהיא מקפידה על צוות קבוע, שהיא מקפידה לעבוד עם מסכות ובאופן כללי שהיא מקפידה על היגיינה ברמה גבוהה.

    למשל אצלנו בחברת קייטרינג הד שף כל סחורה שמגיעה אלינו עוברת הפשטה, שטיפה וחיטוי מעבר להקפדה יתרה על טריות ונראות האוכל, כמו כן אנשים זרים ולא מהצוות לא מורשים להיכנס למתחמי ייצור/בישול האוכל שלנו וזאת בכדי לשמור על מינימום חשיפה של המטבח לזיהום צולב!

  • המלצות
    בסופו של יום אין כמו מספר המלצות כדי לחוש שאכן הולכים על בטוח. לא מצאתם תגובות ברשת חברתית כזו או אחרת? אל תוותרו, אלא תבקשו מבעלי הקייטרינג לדבר עם מספר לקוחות קודמים.

יוצאים לדרך!

מרגישים יותר מוכנים לבחור חברת קייטרינג איכותית ומומלצת? עתה רק נותר להתרגש, להתחיל לחשוב על עיצוב, לבחון את מי מזמינים, לפתח תיאבון וכמובן להכין כמה קופסאות ריקות עבור השאריות – תיהנו!