5 טיפים לבחירת קייטרינג ליום הולדת
ימי ההולדת – בכל גיל – הפכו בשנים האחרונות לאירועים מושקעים מאוד, וטוב שכך. היום שבו נולדנו הוא הזדמנות מצוינת להודות על כל מה שקיבלנו, להעריך את מה שיש לנו ולחגוג עם אנשים שאנחנו אוהבים. באופן טבעי אחד הגורמים המשפיעים ביותר על ההנאה מהאירוע הוא האוכל. על-מנת לוודא שכל מי שיגיע למסיבה יזכה לחוויה קולינרית מענגת, חשוב לבחור נכון את הקייטרינג – ובפרט מומלץ ליישם את 5 הטיפים הבאים:
1. כדאי להעדיף קייטרינג שמאפשר גמישות בתכנון התפריט
אנחנו חיים בעידן של ריבוי טעמים והעדפות, ולכן הטיפ הראשון הוא להעדיף קייטרינג שמאפשר לכם חופש בחירה מרבי בתכנון התפריט: הן של המנות הראשונות, הן של העיקריות והן של הקינוחים והשתייה החמה – בדגש על הקפה, שמומלץ לוודא שנקנה אצל חנות קפה עם מבחר רב של פולים ומותגים. מרכיב נוסף ביצירת התפריט האופטימלי הוא קשב מלא לרצונות שלכם ובירור מעמיק של אופי האירוע, אופי המשתתפים בו, הלוקיישן וכל שאר הפרטים הרלוונטיים.
2. מומלץ לוודא שהתפריט כולל מגוון אופציות לטבעונים ולצמחונים
מאפיין מובהק נוסף של כל אירוע בימינו הוא נוכחות של צמחונים וטבעונים. באופן טבעי כדאי לדאוג גם להם, ולוודא שהתפריט יכלול מספר אופציות ללא מזון מהחי. במקרים רבים מנות אלה מושכות גם את תשומת הלב של האורחים שאינם צמחונים או טבעונים, מתוך סקרנות ורצון להיפתח לטעמים חדשים. כשחברת הקייטרינג אמונה על הפקת מעדנים צמחוניים וטבעוניים, מובטחת לכל האורחים הפתעה נעימה וטעימה.
3. לא לוותר על הסכם מסודר
התרומה המשמעותית של הקייטרינג להצלחת יום ההולדת מחייבת התנהלות זהירה ואחראית. מומלץ לא להשאיר פתח לאי הבנות, ולחתום על הסכם מסודר ומפורט. הפרטים הרלוונטיים הם התפריט, הכמויות מכל המנות, אם השירות כולל גם מלצרים את מספרם ואת משך הזמן שבו הם יעזרו לאורחים שלכם ליהנות מהאוכל וכו'. באופן דומה רצוי לוודא שלחברת הקייטרינג יש רישיון עסק תקף שמעיד על רצינות ואמינות.
4. לבחון את היכולת להכין את המאכלים במקום שבו מתקיים האירוע
ישנם ימי הולדת שבהם הכנת המאכלים השונים, כולם או חלקם, מתבצעת במקום שבו נערך האירוע. כשזה המצב, הקייטרינג חייב להיות בעל ניסיון רלוונטי, כלומר בעל יכולת מוכחת ליצור את כל המטעמים שבחרתם למסיבה שלכם במקום שבו היא תתקיים. בפרט יש חשיבות לפרט הזה כשהאירוע מתקיים בבית פרטי או בדירת מגורים. חברת קייטרינג הד שף מקצועית תדאג כמובן לקבל מראש את כל המידע הרלוונטי, כך שאפשר יהיה לתכנן תפריט שאפשר ליישם בתנאים הנתונים.