קייטרינג בזמן הקורונה

עורכים שולחן חגיגי בתקופת הקורונה 

הקורונה עדיין כאן וכבר כמעט שהתרגלנו לאינספור הקשיים שהיא מציבה. אנשים אט אט מפנימים שייקח זמן עד שהיא תחלוף ובינתיים צריך להמשיך לחיות, ולחיות בין היתר אומר שצריך להמשיך להתחתן, לחגוג, לשמוח וכן – אפילו להיפגש כמובן על פי התקנות באותו הזמן. כיצד אם כן ניתן להרים אירועים בתקופה שבה יש יותר הגבלות מהקלות? ובכן המציאות מלמדת שאם באמת רוצים הפתרונות בהחלט קיימים. 

כך נעזרים בקייטרינג בזמן הקורונה 

אז אלו פתרונות קיימים בתחום ההסעדה? ובכן ראשית יש למצוא קייטרינג בקורונה שעומד בתקן התו הסגול, משמע יש למצוא קייטרינג שמקפיד לחטא את הציוד, שמציע פתרונות הגשה שאינם מצריכים מגע ישיר עם האוכל, שמודד לעובדים חום, שמקפיד שהעובדים יעטו מסכות, שמקפיד על קפסולות של עובדים קבועים, שמציב בכניסה לעבודה אלכוג’ל, שמקפיד לשמור 2 מטר בין העובדים וכדומה. ברגע שמוצאים קייטרינג שכזה יש לבחון אלו פתרונות הגשה הוא מציע, ופה נעבור לציין מספר דגשים חשובים: 

4 דגשים מבית קייטרינג הד שף 

  • מגשי אירוח – כיום רוב האירועים אינם גדולים, ולו כיוון שאין זה תקני. מכאן שיש למצוא פתרון הסעדה עבור אירועים קטנים, ופה מוטב לשקול מגשי אירוח שמותאמים לדגשים האישיים ולרוח התקופה 

 

  • מגשים ששומרים נגיעה – אם בוחרים במגשי אירוח חשוב לוודא שהפריטים שמונחים על המגש מרוחקים מעט האחד מהשני, כך שאנשים לא ייגעו במאכלים שנמצאים ליד. 

 

  • פתרונות הגשה אישיים – לא חסרים פתרונות הגשה אישיים, כגון כוסיות אישיות שבהן מגישים סלטים, שיפודים, שימוש בקיסמים, איש מטעם הקייטרינג שאחראי על חלוקת המזון ועל חיתוך הלחמים, קינוחים שמוגשים בצלחות אישיות, מיני כריכונים וכדומה.  

 

  • מנות מיני – השימוש במאכלי מיני עשוי להוות פתרון אידיאלי. באופן שכזה טועמים רק מה שמחזיקים וניתן להחליט האם רוצים לטעום מנות נוספות, שגם הן מוגשות כמנות קטנותמה משיגים? לא משתמשים בכפות הגשה כלליות, לא מאפשרים למישהו אחר להרים בטעות מזלג שאינו שלו וכמובן שניתן ליהנות ממבחר יותר גדול של מאכלים. 

פתרונות קייטרינג בזמן הקורונה 

גם אתם תוהים איך עורכים שולחן חגיגי בתקופת הקורונה, ובכן לצד שיקולי עיצוב, שמירה על מרחק 2 מטר והושבה של אנשים מאותה משפחה סביב השולחן, גם ראוי לזכור שבתקופה זה כולנו מעט יותר רגישים (בכול זאת ימים לא קלים), ועל כן חשוב לוודא שהצוות של הקייטרינג מעניק שירות אדיב וסבלני, כי עד שכבר יוצאים בימים אלו לאירועים, חשוב לוודא שכולם מרוצים  חשוב להעניק לאורחים זמן שהם לא יישכחו וזמן שיטעין אותם בחוויות מהנות וטעימות 

כל הפתרונות מבית קייטרינג הד שף 

אז אם גם אתם מנסים להבין כיצד עובד קייטרינג בזמן הקורונה, אנו פה קייטרינג הד שף מבקשים להרגיע שאכן קיימים פתרונות, כך שלא אתם אלו שצרכים לשבור את הראש, אלא התפקיד שלכם הוא רק למצוא קייטרינג איכותי ובעל רזומה חיובי. קייטרינג שאינו רק מבשל טעים ומעניק שירות אדיב ואישי, אלא שגם מציע מגוון פתרונות שמותאמים לרוח התקופה. תיהנו!