קבלו הצצה – 10 מנות מובילות!
אם נהיה כנים, נודה שכשאנחנו מגיעים לאירוע, נבחן בקפידה את הרמה של האוכל, ואכן אוכל מהווה מרכיב סופר משמעותי. אנחנו ב"הד שף" מודעים לכובד האחריות ובו זמנית נהנים לגרוף מחמאות, ולכן התפריט מורכב בפינצטה, לאחר הרבה מחשבה ולצד משוב של לקוחות.
העובדה שהאהבה והתשוקה שלנו גורמת לכ"כ הרבה אנשים ליהנות, עושה לנו טוב על הלב וגורמת לנו להמשיך לתת מעצמנו 110%. כל זאת ביחד מוביל אותנו לגלות לכם מהם עשרת המנות המובילות שלנו!
א. כי כיף לדעת מה רוב הלקוחות אוהב.
ב. כי זו שאלה שחוזרת על עצמה לא מעט..
ג. כי ממש כמו שאמא אוהבת להשוויץ בתמונות של הילדים, כך אנחנו אוהבים לדבר על האוכל שלנו.
רגע לפני שנציג את העשירייה המובילה, נחדד שלא היה פשוט לקבל החלטה. יש לנו אינספור מנות נהדרות, יש לנו יותר מ-4 סוגי תפריטים (תפריט בשרי, תפריט חלבי, תפריט טבעוני, תפריט לאירועי בראנץ' ואפילו תפריט שמתמקד במגשי אירוח) ובכל קטגוריה יש לא מעט מתחרים ראויים, כך שמראש חשוב לנו לציין 3 דגשים מקדימים:
א. בחרנו להתמקד בתפריט הבשרי והחלבי (מבטיחים לתת בהמשך הצצה למנות שמככבות בתפריטים המשלימים).
ב. מדובר ב-"טעימה" ראשונית, שאינה בהכרח מעידה על הסגנון הכללי. ג. בשביל לקבל תמונה רחבה, מוזמנים לעבור על התפריט המלא שלנו.
שנתחיל?!
5 מנות מנצחים מהתפריט הבשרי
- סמוסה הודי: מגוון ירקות מטוגנים בבצק טאמפורה קארי עשיר ומתובל, מוגש במגוון רטבים.
הצצה אל מאחורי הקלעים: עבור מי שאינו מכיר, נציין שסמוסה נעה בין ההגדרה של מנת פתיחה לבין ההגדרה של חטיף. המנה מגיעה אלינו ממטבחי דרום אסיה, ואילו הסוד של המנה טמון בתיבול העשיר שמביא ניחוחות מוכרים מאזורים רחוקים, כאשר הקראנצ'יות של המעטפת אל מול הרוך של המילוי מהלך קסמים.מדוע אנשים אוהבים את המנה: מנה שמציעה טיול בעולם! מצליחה להגיש עושר של תבלינים לכדי ביס מושלם, ואילו העובדה שמדובר במנת "פינגר פוד" משלימה היטב את סך החוויה.
- עלי גפן: עלי גפן במילוי בשר טלה עם צימוקים וצנוברים. מנה שמוגשת ע"י המלצרים האלופים שלנו כחטיף בקבלת הפנים
הצצה אל מאחורי הקלעים: עלי גפן ממולאים מככבים לאורך ההיסטוריה בשלל תרבויות. מהווים סמל לאירוח ונדיבות, ולמרות שמדובר במאכל "מנחם" ואף ביתי, הוא מוגש באופן חגיגי באירועים מיוחדים.מדוע אנשים אוהבים את המנה: מדובר במנה שמצריכה הרבה השקעה וניסיון, כלומר אנשים יודעים להעריך עלי גפן טעימים ושנראים מדויקים. מעבר לכך, זוהי מנה בריאה ועסיסית, ולאחר שתטעמו את עלי הגפן שלנו, מבטיחים לכם שתבינו מדוע בחרנו להוסיף אותה לרשימה המובילה.
- פילה מוסר: פילה מוסר בלימון ושקדים. מנת ביניים שמוגשת לשולחנות ע"י צוות המלצרים.
הצצה אל מאחורי הקלעים: דג מוסר נחשב בשרני, איכותי, ללא הרבה אדרות ובעל טעם עדין. מגיע אלינו מהים התיכון וממזרח הים האטלנטי.מדוע אנשים אוהבים את המנה: הרבה פעמים אנשים שמחפשים לאכול מנה עיקרית שאינה מאוד כבדה, יעדיפו מנת דג (על פני מנת בשר), וכאן השילוב החכם בין מספר חומרי גלם איכותיים, מקפיץ את הטעמים ובו זמנית מייצר פשטות יוקרתית.
- הודו מעושן – מנה עיקרית שנחשבת מאוד מרשימה – הודו מעושן חם!
הצצה אל מאחורי הקלעים: תהליך העישון שדורש לא מעט עבודה מקדימה, מעניק לנתח רובד נוסף של טעם מעניין וייחודי.מדוע אנשים אוהבים את המנה: אנשים יודעים להעריך את העבודה הרבה שכרוכה מאחורי נתח מעושן, ואילו הטעם באמת חלומי. אם נוסיף לכל זאת את המרקם העסיסי ונציין שאפשרי לשלב פריסה פרונטאלית אל מול עיני הסועדים, ניתן להתחיל להבין את ההתלהבות המוצדקת שסביב המנה.
- מפרום – מפרום תפוחי אדמה ממולאים בבשר רוטב נהדר.הצצה אל מאחורי הקלעים: מאכל טריפוליטאי מסורתי שאם רק יודעים להכין בצורה נכונה, התענוג ממנו אינסופי.
מדוע אנשים אוהבים את המנה: אומנם לא מדובר במנה יוקרתית ובטח שלא במנה מתוחכמת, אך כן במנה שמצליחה להביע אהבה, לעורר נוסטלגיה וליצור בפה חגיגה שלמה של טעמים מנצחים.
מנות מנצחות מהתפריט החלבי
- כריכוני סלמון כבוש – יש לא מעט מתאבנים שווים, אך זו חגיגית במיוחד.
הצצה אל מאחורי הקלעים: מאכל שמאוד מזוהה עם המטבח האשכנזי. הכריכונים שלנו עשויים בקפידה יתרה, כך שהכול ביחד מציע ביס מושלם ואף מרשים!
מדוע אנשים אוהבים את המנה: הטעם עדין ובו זמנית בועט, הזדמנות ליהנות ממנה שונה ומעולה שלרוב לא יוצא להכין בבית. - פטריות מוקפצות עם גבינת חלומי – מנה שהיא חלום, ולא רק בגלל הגבינה שעשויה בקפידה!
הצצה אל מאחורי הקלעים: הפטריות העסיסיות משתלבות נהדר עם גבינת החלומי – חובה לנסות!
מדוע אנשים אוהבים את המנה: תטעמו – תבינו! - גראטן – תפוחי אדמה גראטן בפטריות ושמנת – מנה עיקרית סופר קלאסית.
הצצה אל מאחורי הקלעים: מנה שלקוחה מהמטבח הצרפתי.
מדוע אנשים אוהבים את המנה: אחת מהנוסטלגיות היותר מפנקות, עשירות ופשוט משמחות. - סופלה שוקולד אישי – יש מנות שאם הן עשויות מחומרי גלם מובחרים ובדיוק מקצועי, ממש כפי שאנחנו ב"הד שף" קייטרינג מציעים, כל מילה נוספת מיותרת – מוזמנים לטעום ולהתאהב
- ארטישוק – ארטישוק במילוי גבינת עיזים בבצק בירה.
הצצה אל מאחורי הקלעים: בלא מעט בתים הארטישוק כיכב בשולחן השבת, אם כי כאן הוא מקבל טוויסט מתוחכם וטעים למדי.
מדוע אנשים אוהבים את המנה: מנה אינטליגנטית, קלילה ושמשלבת בין מספר טקסטורות.
יש לכם אירוע בקרוב? נשמח לתת לכם הצעת מחיר לקייטרינג מנצח!