מתכון לעוגת ביסקוויטים

מתכון לעוגת ביסקוויטים

גודל תבנית – קוטר 24 או מלבן 25/20

מצרכים לקרם –

750 גרם גבינה לבנה

6 כפות סוכר

1 חב' אינסטנט פודינג וניל

500 מיליליטר שמנת 38% שומן

רבע כוס חלב

כפית גרידת לימון

להרכבת העוגה:

1 חב' בסקויט פתיבר ( כ300 גרם)

1 כוס חלב לטבילת הבסקויט

אופן הכנת עוגת ביסקוויטים

בקערת המיקסר מקציפים ביחד את כל החומרים חוץ מהגבינה : שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וניל, סוכר , חלב וגרידת הלימון

מקציפים עד מרקם יציב אך לא נוקשה מדי.

מוסיפים את הגבינה , וממשיכים להקציף ממש לכמה שניות רק עד איחוד הגבינה עם השאר .

פתי בר לעוגת ביסקוויטים

להרכבת העוגה :

טובלים את הביסקוויטים בחלב ומרפדים איתם את תחתית התבנית .

מעל שכבת הביסקוויטים מניחים 1/2 מהקרם ,משטחים עם כף כך שיכסה את כל שכבת הביסקוויטים

ושוב טובלים בסקויטים בחלב ומרפדים שיכבה נוספת מעל הקרם

ןשוב יוצקים מעל את השיכבה האחרונה של הקרם

לקרר היטב ולהגיש.

הצעת הגשה משודרגת – לעטר בפירות יער או בפירות טריים

התקשרו עכשיו