קייטרינג בשרי

dividerdivider

כדי לספק תפריט קייטרינג בשרי באיכות מעולה, לא מספיק לדעת לבשל אוכל טעים ולקנות בשר איכותי, ישנם כמה פרמטרים נוספים שמשפיעים באופן משמעותי על התוצאה הסופית שהאורח מקבל כאשר הוא טועם את האוכל בזמן האירוע. אוכל חם מבושל, שמוגש במסגרת תפריט בשרי לאירוע, מצריך מיומנות רבה בתפעול לוגיסטי מקצועי ומדויק, כדי שהוא יוכל לשמור על סטנדרטים גבוהים בזמן ההגשה, בדיוק כפי שהיו לו בזמן הבישול וההכנה. כל חברת קייטרינג בשרי עושה הכנה מוקדמת ומבשלת באופן חלקי מוצרים מסוימים שמרכיבים את מנות התפריט באירוע, ולאחר מכן מקימים "מטבח קצה" במקום האירוע ושם משלימים את הליך הבישול ומספקים למוזמנים באירוע אוכל טרי שמרגיש כאילו הוא בושל ממש עכשיו בזמן אמת.

הצלחת איכות המנות בתפריט בשרי תלויה במידה רבה בהליך הלוגיסטי, שמתחיל הרבה לפני זמן האירוע ומסתיים בעת הגשת האוכל לאורחים. מעבר לידע הקולינרי ומיומנות הבישול, חברת קייטרינג בשרי איכותית חייבת להחזיק ציוד מתאים שמאפשר ביצוע מקצועי של כל שלבי התהליך, לפי תזמון מדויק ומיומנות תפעול מקצועית שתאפשר לאוכל לשמור על איכות וטריות בסטנדרטים גבוהים ובלתי מתפשרים.

קייטרינג בשרי

dividerdivider

כדי לספק תפריט קייטרינג בשרי באיכות מעולה, לא מספיק לדעת לבשל אוכל טעים ולקנות בשר איכותי, ישנם כמה פרמטרים נוספים שמשפיעים באופן משמעותי על התוצאה הסופית שהאורח מקבל כאשר הוא טועם את האוכל בזמן האירוע. אוכל חם מבושל, שמוגש במסגרת תפריט בשרי לאירוע, מצריך מיומנות רבה בתפעול לוגיסטי מקצועי ומדויק, כדי שהוא יוכל לשמור על סטנדרטים גבוהים בזמן ההגשה, בדיוק כפי שהיו לו בזמן הבישול וההכנה. כל חברת קייטרינג בשרי עושה הכנה מוקדמת ומבשלת באופן חלקי מוצרים מסוימים שמרכיבים את מנות התפריט באירוע, ולאחר מכן מקימים "מטבח קצה" במקום האירוע ושם משלימים את הליך הבישול ומספקים למוזמנים באירוע אוכל טרי שמרגיש כאילו הוא בושל ממש עכשיו בזמן אמת.

הצלחת איכות המנות בתפריט בשרי תלויה במידה רבה בהליך הלוגיסטי, שמתחיל הרבה לפני זמן האירוע ומסתיים בעת הגשת האוכל לאורחים. מעבר לידע הקולינרי ומיומנות הבישול, חברת קייטרינג בשרי איכותית חייבת להחזיק ציוד מתאים שמאפשר ביצוע מקצועי של כל שלבי התהליך, לפי תזמון מדויק ומיומנות תפעול מקצועית שתאפשר לאוכל לשמור על איכות וטריות בסטנדרטים גבוהים ובלתי מתפשרים.

למה אנחנו ?

קייטרינג הד שף הוקם על ידי השף גבי מסיקה, מתוך אמונה שכל אירוע הוא חוויה מיוחדת שאין עוד אירוע אחר שדומה לה, לכן גם תהליך הפקת האירוע ובניית התפריט חייבים להיות מותאמים באופן אישי לדרישות הלקוח ולאופי הייחודי שהוא רוצה לייצר עבור האורחים באירוע שלו. בשלב הראשון נבין יחד את הסגנון והאופי שתרצו לשדר באירוע, לאחר מכן נגדיר מסגרת תקציב שלפיה צריך לבנות את כל מרכיבי התפריט ואת הוצאתו לפועל בצורה מושלמת, הן מבחינת התפעול בשטח והן מבחינת איכות המנות.

אנחנו מאמינים שבניית תפריט של קייטרינג בשרי לאירועים חייבת לכלול מגוון רחב של סגנונות וטעמים, ולספק מענה איכותי ומרשים לסוגי אנשים ומגזרים שונים, אך כמו ביצירה מוזיקאלית התפריט צריך לייצר הרמוניה מושלמת שתיגע בכולם באופן שווה, למרות שלכל אחד יש טעם וסגנון שונה שמועדף עליו.

לכל שאלה נוספת אתם מוזמנים לחייג אלינו כדי לקבל מענה : 072-3926778

למה אנחנו ?

קייטרינג הד שף הוקם על ידי השף גבי מסיקה, מתוך אמונה שכל אירוע הוא חוויה מיוחדת שאין עוד אירוע אחר שדומה לה, לכן גם תהליך הפקת האירוע ובניית התפריט חייבים להיות מותאמים באופן אישי לדרישות הלקוח ולאופי הייחודי שהוא רוצה לייצר עבור האורחים באירוע שלו. בשלב הראשון נבין יחד את הסגנון והאופי שתרצו לשדר באירוע, לאחר מכן נגדיר מסגרת תקציב שלפיה צריך לבנות את כל מרכיבי התפריט ואת הוצאתו לפועל בצורה מושלמת, הן מבחינת התפעול בשטח והן מבחינת איכות המנות.

אנחנו מאמינים שבניית תפריט של קייטרינג בשרי לאירועים חייבת לכלול מגוון רחב של סגנונות וטעמים, ולספק מענה איכותי ומרשים לסוגי אנשים ומגזרים שונים, אך כמו ביצירה מוזיקאלית התפריט צריך לייצר הרמוניה מושלמת שתיגע בכולם באופן שווה, למרות שלכל אחד יש טעם וסגנון שונה שמועדף עליו.

לכל שאלה נוספת אתם מוזמנים לחייג אלינו כדי לקבל מענה :
חייגו – 072-3926778

קייטרינג הד שף

מרכיב חשוב נוסף בהצלחת שירותי קייטרינג בשרי לאירועים הוא אופן ההגשה והקונספט שלפיו בנויים השלבים של הגשת המזון באירוע. קייטרינג הד שף לא מתפשר על הפרטים הקטנים, מתוך אמונה שבסופו של דבר אירוע גדול הוא אירוע שהשקיעו בכל הפרטים הקטנים שמרכיבים אותו.

אנו מקפידים להשתמש בכלי הגשה מיוחדים ומרשימים, לבנות עמדות שירות בעיצוב חדשני שתואם לאווירת האירוע, והחל משלב קבלת הפנים ועד להגשת הקינוחים – כל המזון שמוגש לאורחים עובר ביקורת קפדנית, שמבטיחה פרזנטציה מרשימה כדי שהאוכל יראה יפה ומושקע כמו שהוא גם טעים.

קייטרינג הד שף

מרכיב חשוב נוסף בהצלחת שירותי קייטרינג בשרי לאירועים הוא אופן ההגשה והקונספט שלפיו בנויים השלבים של הגשת המזון באירוע. קייטרינג הד שף לא מתפשר על הפרטים הקטנים, מתוך אמונה שבסופו של דבר אירוע גדול הוא אירוע שהשקיעו בכל הפרטים הקטנים שמרכיבים אותו.

אנו מקפידים להשתמש בכלי הגשה מיוחדים ומרשימים, לבנות עמדות שירות בעיצוב חדשני שתואם לאווירת האירוע, והחל משלב קבלת הפנים ועד להגשת הקינוחים – כל המזון שמוגש לאורחים עובר ביקורת קפדנית, שמבטיחה פרזנטציה מרשימה כדי שהאוכל יראה יפה ומושקע כמו שהוא גם טעים.

תפריט בשרי לאירוע

dividerdivider

קייטרינג הד שף מקפיד על שימוש בפרודוקטים איכותיים בסטנדרטים הגבוהים ביותר שיש, החל מאיכות הבשרים ועד לגיוון המנות הנוספות שמרכיבות תפריט בשרי לאירוע. את התפריט לאירוע נבנה יחד אתכם, לפי מסגרת התקציב שתגדירו לאירוע, אך כדי שתוכלו להתרשם באופן כללי ממה שקייטרינג הד שף יכול לספק עבורכם, הנה דגימה מתוך תפריט קייטרינג בשרי לדוגמה.
להורדת תפריט מלא – לחצו כאן

שלחו לנו את פרטי האירוע ונציג יחזור אליכם

תפריט בשרי לאירוע

dividerdivider

קייטרינג הד שף מקפיד על שימוש בפרודוקטים איכותיים בסטנדרטים הגבוהים ביותר שיש, החל מאיכות הבשרים ועד לגיוון המנות הנוספות שמרכיבות תפריט בשרי לאירוע. את התפריט לאירוע נבנה יחד אתכם, לפי מסגרת התקציב שתגדירו לאירוע, אך כדי שתוכלו להתרשם באופן כללי ממה שקייטרינג הד שף יכול לספק עבורכם, הנה דגימה מתוך תפריט קייטרינג בשרי לדוגמה.
להורדת תפריט מלא – לחצו כאן

שלחו לנו את פרטי האירוע ונציג יחזור אליכם

לצפייה בתפריט המלא – לחצו

חטיפי קבלת פנים

(בהגשה אישית ע"י צוות המלצרים, ניתן לשלב יחד עם המזנונים)

  • פטריות ממולאות בפטה כבד
  • פטריות שמפיניון מטוגנות בציפוי פריך
  • עליי גפן ממולאים באורז עם נענע, בתוספת נגיעות לימון ושמן זית
  • שניצלוני פטריות יער
  • עליי גפן במילוי בשר טלה, צימוקים וצנוברים
  • מאפה טונה בבצק פילו
  • מיני קורדונבלו : שניצלים קטנים ממולאים באווז עם ממרח חרדל
  • שיפודוניי עגל ברוטב פלפלת
  • שיפודוניי פרגית ברוטב טרייקי
  • כבד קצוץ
  • מיני בלינצ'ס במילויים שונים
  • נתחי דג בשומשום

מזנוני נושא עבור קבלת פנים

(ניתן לשלב הגשה אישית של מתאבנים ע"י מלצרים מסתובבים במהלך קבלת הפנים)

  • מזנון מכסיקני : טורטיות אפויות מגוון מילויים שונים לבחירת האורחים :
    גוואקמולה / פריחולס / צ'ילי קון קרנה
  • מזנון תאילנדי : רצועות עוף מוקפצות ברוטב טרייקי על מצע אטריות ביצים ונבטים
  • מזנון ישראלי : חומוס ביתי, פטריות חמות, פול, מסבחה חמה, פטרוזיליה ובצל ירוק קצוצים, שמן זית. מנות בהגשה פרונטאלית בצלחת + פיתות קטנות
  • מזנון יפני / סושי : פלטות סושי צבעוניות בלווי ג'ינג'ר כבוש, וואסבי ורוטב סויה
  • מזנון צפון אפריקני : קוסקוס ירקות עם תפוחי אדמה ממולאים ברוטב פיקנטי
  • מזנון ארגנטינאי : נקניקיות צ'וריסו צלויות, מוגש עם רוטב צ'ימיצורי וצ'ילי חריף
  • מזנון לבנוני : קבב / קציצות טלה עם עשבי תיבול וצנובר על מצע טבולה וטחינה
  • מזנון דגים : מוס טונה, פלטות דגים מעושנים וכבושים, עם קרקרים וממרחים פיקנטיים

חטיפי קבלת פנים

(בהגשה אישית ע"י צוות המלצרים, ניתן לשלב יחד עם המזנונים)

  • פטריות ממולאות בפטה כבד
  • פטריות שמפיניון מטוגנות בציפוי פריך
  • עליי גפן ממולאים באורז עם נענע, בתוספת נגיעות לימון ושמן זית
  • שניצלוני פטריות יער
  • עליי גפן במילוי בשר טלה, צימוקים וצנוברים
  • מאפה טונה בבצק פילו
  • מיני קורדונבלו : שניצלים קטנים ממולאים באווז עם ממרח חרדל
  • שיפודוניי עגל ברוטב פלפלת
  • שיפודוניי פרגית ברוטב טרייקי
  • כבד קצוץ
  • מיני בלינצ'ס במילויים שונים
  • נתחי דג בשומשום

מזנוני נושא עבור קבלת פנים

(ניתן לשלב הגשה אישית של מתאבנים ע"י מלצרים מסתובבים במהלך קבלת הפנים)

  • מזנון מכסיקני : טורטיות אפויות מגוון מילויים שונים לבחירת האורחים : גוואקמולה / פריחולס / צ'ילי קון קרנה
  • מזנון תאילנדי : רצועות עוף מוקפצות ברוטב טרייקי על מצע אטריות ביצים ונבטים
  • מזנון ישראלי : חומוס ביתי, פטריות חמות, פול, מסבחה חמה, פטרוזיליה ובצל ירוק קצוצים, שמן זית. מנות בהגשה פרונטאלית בצלחת + פיתות קטנות
  • מזנון יפני / סושי : פלטות סושי צבעוניות בלווי ג'ינג'ר כבוש, וואסבי ורוטב סויה
  • מזנון צפון אפריקני : קוסקוס ירקות עם תפוחי אדמה ממולאים ברוטב פיקנטי
  • מזנון ארגנטינאי : נקניקיות צ'וריסו צלויות, מוגש עם רוטב צ'ימיצורי וצ'ילי חריף
  • מזנון לבנוני : קבב / קציצות טלה עם עשבי תיבול וצנובר על מצע טבולה וטחינה
  • מזנון דגים : מוס טונה, פלטות דגים מעושנים וכבושים, עם קרקרים וממרחים פיקנטיים

בשרים על האש

(הבשרים מגיעים עם רוטב לבחירה בצד : חרדל / ברביקיו / טרייקי / פלפלת / רוטב יין / ועוד..)

  • סטייק פרגית ברוטב לימון
  • חזה עוף ברוטב דבש וסויה
  • שיפודי פרגית בתיבול סיני עם אננס ובצל
  • קבב כבש בסגנון בייתי
  • צ'וריסו
  • כנפיים ברוטב ברבקיו
  • נתחי אסאדו על האש מסוגי בשר שונים – אסאדו עגל / אסאדו כבש / אסאדו בקר / אנטריקוט, סינטה ועוד..

מאכלי בקר

(לפניכם מבחר מנות בשר בקר לדוגמה, מתוך כלל המנות שמוצעות לבחירה בתפריט הבשרי)

  • סטרוגנוף עגל
  • חזה בקר מעושן, מוגש חם
  • לשון עגל ברוטב חזרת
  • סטייק שוויצרי עם בצל מטוגן
  • סטייק ברוטב פטריות יער
  • סטייק ברוטב פלפלת
  • גולש הונגרי
  • מפרום תפוחי אדמה ממולא בשר ורוטב

מאכלי עוף

(לפניכם מנות עוף לדוגמה, מתוך כלל מנות העוף שמוצעות בתפריט אירוע בשרי)

  • עוף ברוטב תאנים
  • עוף בפירות יבשים
  • חזה עוף בחרדל
  • מטפונה : עוף שלם ממולא בירקות שורש בסגנון מזרחי
  • עוף מוקפץ עם אננס חמוץ מתוק
  • עוף חריף ברוטב צ'לי
  • קורדונבלו : חזה עוף במילוי חזה אווז וממרח חרדל מטוגן
  • עוף קייב : חזה עוף מושרה ביין במילוי ממרח שום מטוגן

מנות ביניים

(לפניכם דוגמה מתוך תפריט מנות הביניים, שמיועד רק לאירועים עם הגשה מלאה לשולחנות)

  • פילה דג מוסר בלימון ושקדים
  • פילה דג אמנון ברוטב שום ועשבי תיבול
  • פילה דג סול בפסטו
  • פילה סלמון מאודה
  • בלינצ'ס כבד
  • לזניה ברוטב בולונז
  • ארטישוק ממולא
  • מאפה כבד בפילו

בשרים על האש

(הבשרים מגיעים עם רוטב לבחירה בצד : חרדל / ברביקיו / טרייקי / פלפלת / רוטב יין / ועוד..)

  • סטייק פרגית ברוטב לימון
  • חזה עוף ברוטב דבש וסויה
  • שיפודי פרגית בתיבול סיני עם אננס ובצל
  • קבב כבש בסגנון בייתי
  • צ'וריסו
  • כנפיים ברוטב ברבקיו
  • נתחי אסאדו על האש מסוגי בשר שונים – אסאדו עגל / אסאדו כבש / אסאדו בקר / אנטריקוט, סינטה ועוד..

מאכלי בקר

(לפניכם מבחר מנות בשר בקר לדוגמה, מתוך כלל המנות שמוצעות לבחירה בתפריט הבשרי)

  • סטרוגנוף עגל
  • חזה בקר מעושן, מוגש חם
  • לשון עגל ברוטב חזרת
  • סטייק שוויצרי עם בצל מטוגן
  • סטייק ברוטב פטריות יער
  • סטייק ברוטב פלפלת
  • גולש הונגרי
  • מפרום תפוחי אדמה ממולא בשר ורוטב

מאכלי עוף

(לפניכם מנות עוף לדוגמה, מתוך כלל מנות העוף שמוצעות בתפריט אירוע בשרי)

  • עוף ברוטב תאנים
  • עוף בפירות יבשים
  • חזה עוף בחרדל
  • מטפונה : עוף שלם ממולא בירקות שורש בסגנון מזרחי
  • עוף מוקפץ עם אננס חמוץ מתוק
  • עוף חריף ברוטב צ'לי
  • קורדונבלו : חזה עוף במילוי חזה אווז וממרח חרדל מטוגן
  • עוף קייב : חזה עוף מושרה ביין במילוי ממרח שום מטוגן

מנות ביניים

(לפניכם דוגמה מתוך תפריט מנות הביניים, שמיועד רק לאירועים עם הגשה מלאה לשולחנות)

  • פילה דג מוסר בלימון ושקדים
  • פילה דג אמנון ברוטב שום ועשבי תיבול
  • פילה דג סול בפסטו
  • פילה סלמון מאודה
  • בלינצ'ס כבד
  • לזניה ברוטב בולונז
  • ארטישוק ממולא
  • מאפה כבד בפילו
לצפייה בכל סוגי המנות לבחירה מתוך תפריט בשרי לאירוע – לחצו

קייטרינג בשרי לאירועים

ישנם מספר מרכיבים אשר הופכים אירוע להצלחה וגורמים הן למארגניו והן לקהל האורחים לחוש בסופו סיפוק והנאה. בשנים האחרונות אוכל הפך לאחד מהחלקים החשובים והמדוברים בכל אירוע שהוא, בין אם מדובר במפגש עסקי או אירוע משפחתי. למעשה אוכל הפך למרכיב כה מרכזי עד שלעיתים נראה כי הוא הגורם המכריע בין הצלחה או כישלון האירוע. אחת הבחירות הפופולריות על מארגני האירועים ובעיקר על קהל האורחים היוצאים מרוצים ושבעים פעם אחר פעם היא קייטרינג בשרי, עסיסי ומגוון העשוי בקפידה.

בחירה בתפריט בשרי מאפשרת בחירה בין מנות מהמטבח המסורתי, מנות גורמה מיוחדות, מנות בשריות קלאסיות, לצד מנות קלילות, היכולות להתאים לקהל רחב יותר דוגמת ילדים, כל אלו על טהרת בשר בקר, עוף, כבש וסוגי בשר נוספים. בנוסף ניתן למצוא מגוון רב של מנות בשריות כשרות ואיכותיות המתאימות לכלל קהלי היעד.

קייטרינג בשרי לאירועים

ישנם מספר מרכיבים אשר הופכים אירוע להצלחה וגורמים הן למארגניו והן לקהל האורחים לחוש בסופו סיפוק והנאה. בשנים האחרונות אוכל הפך לאחד מהחלקים החשובים והמדוברים בכל אירוע שהוא, בין אם מדובר במפגש עסקי או אירוע משפחתי. למעשה אוכל הפך למרכיב כה מרכזי עד שלעיתים נראה כי הוא הגורם המכריע בין הצלחה או כישלון האירוע. אחת הבחירות הפופולריות על מארגני האירועים ובעיקר על קהל האורחים היוצאים מרוצים ושבעים פעם אחר פעם היא קייטרינג בשרי, עסיסי ומגוון העשוי בקפידה.

בחירה בתפריט בשרי מאפשרת בחירה בין מנות מהמטבח המסורתי, מנות גורמה מיוחדות, מנות בשריות קלאסיות, לצד מנות קלילות, היכולות להתאים לקהל רחב יותר דוגמת ילדים, כל אלו על טהרת בשר בקר, עוף, כבש וסוגי בשר נוספים. בנוסף ניתן למצוא מגוון רב של מנות בשריות כשרות ואיכותיות המתאימות לכלל קהלי היעד.

התאמת תפריט קייטרינג בשרי

ההתמחות שלנו היא בהתאמת התפריט הבשרי המתאים והאידאלי ביותר לאירוע שלכם. אנחנו מאמינים כי לכל אירוע אופי משלו המצריך תפריט ייחודי לו. לשם כך עלינו להבין את מטרת האירוע, מיקומו, קהל היעד וכמובן את התקציב העומד לרשות מארגני האירוע. כל אלו יאפשרו לנו, ביחד אתכם כמובן, להעמיד תפריט בשרי איכותי שיהפוך את האירוע שלכם לחגיגת בשרים קולינרית.

שירותי קייטרינג הם יותר מאיכות המנות המוגשות. הבחירה בתפריט בשרי מצריכה תכנון ומערך לוגיסטי מא' ועד ת' אשר יבטיחו את הצלחת הערב. אנו ערוכים לספק את כל השירות והציוד הנדרש משלב בחירת המנות, דרך הקמת המטבח, התאמת כלי ההגשה האידאלים ועד לקיפול האירוע. אלו יחד עם המנות העשויות מחומרי גלם שנבחרו בקפידה, ישלימו את חווית ההסעדה ויספקו פתרון מושלם עבורכם מקצה לקצה.

התאמת תפריט קייטרינג בשרי

ההתמחות שלנו היא בהתאמת התפריט הבשרי המתאים והאידאלי ביותר לאירוע שלכם. אנחנו מאמינים כי לכל אירוע אופי משלו המצריך תפריט ייחודי לו. לשם כך עלינו להבין את מטרת האירוע, מיקומו, קהל היעד וכמובן את התקציב העומד לרשות מארגני האירוע. כל אלו יאפשרו לנו, ביחד אתכם כמובן, להעמיד תפריט בשרי איכותי שיהפוך את האירוע שלכם לחגיגת בשרים קולינרית.

שירותי קייטרינג הם יותר מאיכות המנות המוגשות. הבחירה בתפריט בשרי מצריכה תכנון ומערך לוגיסטי מא' ועד ת' אשר יבטיחו את הצלחת הערב. אנו ערוכים לספק את כל השירות והציוד הנדרש משלב בחירת המנות, דרך הקמת המטבח, התאמת כלי ההגשה האידאלים ועד לקיפול האירוע. אלו יחד עם המנות העשויות מחומרי גלם שנבחרו בקפידה, ישלימו את חווית ההסעדה ויספקו פתרון מושלם עבורכם מקצה לקצה.

טרנדים משתנים – אבל הבשר נשאר

למרות טרנדים חוזרים ונשנים הבחירה בתפריט בשרי היא עדיין הבחירה הפופולריות והמועדפת על מארגני האירועים השונים. מגוון המנות הבשריות מותיר בידי הלקוח אפשרויות רבות לבחירה המאפשרות התאמת התפריט לכל קהל יעד. כל אלו בשילוב עם בחירת התוספות הנכונות, הקינוח האידיאלי ולא פחות חשוב מכך צוות מקצועי ובעל ניסיון, יהפכו כל אירוע לחגיגת בשרים דשנה ועסיסית.

ברבות השנים הטרנדים של עולם האירועים השתנו לא מעט פעמים, היו תקופות שאנשים העדיפו מזנון הגשה פתוח, והיו תקופות שדווקא הגשה אישית לשולחן הייתה בחירה מועדפת יותר. דבר אחד לא השתנה למרות הטרנדים המשתנים – הבחירה בשירותי קייטרינג בשרי לאירוע כדי לספק סעודה איכותית ומרשימה שתגרום לכל האורחים שלכם לצאת מהאירוע מרוצים ושבעים.

טרנדים משתנים – אבל הבשר נשאר

למרות טרנדים חוזרים ונשנים הבחירה בתפריט בשרי היא עדיין הבחירה הפופולריות והמועדפת על מארגני האירועים השונים. מגוון המנות הבשריות מותיר בידי הלקוח אפשרויות רבות לבחירה המאפשרות התאמת התפריט לכל קהל יעד. כל אלו בשילוב עם בחירת התוספות הנכונות, הקינוח האידיאלי ולא פחות חשוב מכך צוות מקצועי ובעל ניסיון, יהפכו כל אירוע לחגיגת בשרים דשנה ועסיסית.

ברבות השנים הטרנדים של עולם האירועים השתנו לא מעט פעמים, היו תקופות שאנשים העדיפו מזנון הגשה פתוח, והיו תקופות שדווקא הגשה אישית לשולחן הייתה בחירה מועדפת יותר. דבר אחד לא השתנה למרות הטרנדים המשתנים – הבחירה בשירותי קייטרינג בשרי לאירוע כדי לספק סעודה איכותית ומרשימה שתגרום לכל האורחים שלכם לצאת מהאירוע מרוצים ושבעים.